De Groenteman van het Noordplein

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Nieuws

Groente en fruit van het seizoen

Geplaatst op 9 juli, 2020 om 4:00

Wilt u altijd op de hoogte zijn van de producten die nu in het seizoen zijn?

Kom dan langs in onze winkel! Daar hebben wij een breed aanbod met het lekkerste groente en fruit van het seizoen. Laat u door onze kundige medewerkers adviseren. Zo gaat u gegarandeerd met goede kwaliteit groente en fruit naar huis.

Wist u dat wanneer u de producten gebruikt die in het seizoen zijn, u automatisch de juiste voedingsstoffen binnen krijgt? En door groente en fruit uit het seizoen te kopen bent u goedkoper uit en het is beter voor het milieu. 

Wilt u liever eerst zelf kijken wat er op dit moment in het seizoen is, voordat u naar onze winkel komt? Geen probleem. U kunt hiervoor terecht op de website van het https://www.voedingscentrum.nl/nl/service/vraag-en-antwoord/gezonde-voeding-en-voedingsstoffen/wat-zijn-de-seizoensgroenten-in-de-verschillende-jaargetijden-en-welk-seizoensfruit-is-er.aspx" target="_blank">Voedingscentrum. Zij houden deze kalender up-to-date.

Er zijn uiteraard ook producten die jaarrond verkrijgbaar en voordelig zijn. Deze zijn vaak standaard aanwezig in ons assortiment.

Kom dus snel langs bij ons in de winkel en geniet van het uitgebreide assortiment!

Categorie├źn: Geen

Plaats een reactie

Oeps!

Oops, you forgot something.

Oeps!

De woorden die je hebt ingetypt komen niet overeen met de opgegeven tekst. Probeer het nogmaals.

1 Comment

Antwoord Laureaunub
14:51 op 19 september, 2020